Erdek'te fotoğraf yarışması

Erdek

Zeytin ve İnsan” konulu yarışmanın ödülleri dağıtıldı.




__________________________________________/ Önder BALIKÇI  ERDEK
Marmarabirlik'e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi tarafından, ilçedeki ilköğretim ve orta dereceli okul öğrencileri arasında düzenlenen, Zeytin ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı.
Lise öğrencilerinin yetersiz katılımına karşılık ilköğretim öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği yarışmada ilk üç dereceyi, Erdek 18 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri elde etti. Yarışmanın yine bu okulda gerçekleşen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan ile Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yöneticileri Namık Güven, Mustafa Gümüştaş, Mustafa İlgen ve Mehmet Pektaş, Kooperatif Müdürü Savaş Özgül de katıldı. Yarışmanın birincisi, 5/B sınıfı öğrencisi Asra Semen Sönmez'e, 300  TL, ikinciliği elde eden 8/A sınıfı öğrencisi Mustafa Binici'ye, 200 TL ve üçüncü olan 5/B sınıfı öğrencisi Osman Kaptan'a, 100 TL'lik para armağanı ve birer kol saati, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceylan ve kooperatif yöneticileri tarafından verildi.
Ayrıca, yarışmaya katılımları nedeniyle okul öğrencileri Efsa Bulut, Nil Sumru Yavuz, Evren Karaca, Gizem Güven, Zafer Sezgin ve Muhammet Furkan Karagöz'e de katılım belgeleri ve armağanları verilirken, Erdek'in en önemli gelir kaynağı ve simgesi olan zeytin ile ilgili bu yarışmanın, önümüzdeki yıllarda da düzenleneceği açıklandı.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 28.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 28.4 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 30.9 ° / 13.4 ° Güneşli